O NAMA

POČETNA » O NAMA
Smart Box Trade d.o.o.

Smart Box Trade doo je kompanija osnovana u Srbiji 2016. godine i jedan je od pouzdanih distributera velikih proizvođača koji posluju na Balkanu. Naša kompanija se izdvaja po grupama proizvoda koje opslužuju različite sektore.

Proizvodi kao što su plastični sanduci, plastične palete, plastične kutije, industrijski radni stolovi i ormari za industrijski materijal spadaju u područja stručnosti Smart Box Trade-a. Također držimo rezervne dijelove za mnoge velike marke traktora.(John Deere, Massey Ferguson,New Holland, Deutz)

Dajući prioritet zadovoljstvu kupaca, Smart Box Trade je poznat po svojoj brzoj i pouzdanoj usluzi, kao i po ponudi kvalitetnih proizvoda. Konstantno nastojimo proširiti asortiman proizvoda i uspostaviti čvrste odnose sa našim poslovnim partnerima kako bismo našim kupcima ponudili najbolja rješenja.

Smart Box Trade, kojim upravlja dinamičan i iskusan tim, ima za cilj da na najbolji način izađe u susret potrebama svojih kupaca. Nudimo naše kvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama kako bismo podržali uspjeh naših kupaca u njihovim sektorima.

Uvijek smo tu da svojim klijentima koji rade s nama ponudimo odgovarajuća rješenja. Kao Smart Box Trade doo, obećavamo Vam da ćemo Vam pružiti najbolju uslugu i svaki dan dalje nastaviti naše poslovno partnerstvo.